CELEBRACIÓ DE LA SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS

L’Ajuntament de Palafrugell s’ha adherit a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2023 i properament es realitzaran canvis a la pàgina web residus.palafrugell.cat, amb la […]

Share
NO SIGUIS TRASTO I FES-HO COM TOCA! CAMPANYA INFORMATIVA PER A PREVENIR L’ABANDONAMENT DE TRASTOS AL CARRER.

S’han dissenyat diferents suports publicitaris tals com cartelleria, pantalles lluminoses o bàners inserits a la factura de l'aigua i les escombraries de tots els habitatges per a informar als ciutadans de la necessitat d'utilitzar bé la Deixalleria Municipal, bé el servei de recollides concertades per a la recollida de trastos.

Share
NETEJA D’UN ABOCAMENT INCONTROLAT AL CAMÍ VELL DE TAMARIU

Aquesta setmana s'han portat a terme les operacions de neteja d'un abocament incontrolat al camí vell de Tamariu format principalment per restes de fusta molt voluminoses i un big bag amb restes de la construcció que havien estat abandonades fa dies en aquest paratge.

Share
LA DEIXALLERIA INCORPORA DIVERSOS EQUIPAMENTS PER MILLORAR L’EFICIÈNCIA DEL TRANSPORT DE RESIDUS

L'ajuntament de Palafrugell ha adquirit 2 caixes obertes de 30m2, una caixa patera de 11m3 i un equip compactador de 40Tn amb tolva per a millorar la capacitat d’emmagatzematge en els primers casos i de compactació en el darrer, per ajudar a fer més eficient els transports de residus a les plantes de tractament.

Share

Us animem a consultar-la i fer-ne ús per allargar al màxim la vida útil dels objectes i prevenir així la generació de residus.

Share
PALAFRUGELL INTEGRA UN NOU PROJECTE DE DIGITALITZACIÓ PER MILLORAR LA TRAÇABILITAT DEL RESIDU TÈXTIL

Des de l'Ajuntament de Palafrugell ens fem ressó d'una iniciativa de millora de petjada de carboni per a la recollida del tèxtil usat que opera en el nostre municipi amb la instal·lació de sensors volumètrics als contenidors de recollida que permeten optimitzar els circuïts de buidatge dels mateixos.

Share

D'aquesta manera es restableix la línia de telèfon per a sol.licitar recollida de poda i trastos concertada, a través del número 900 100 810 que havia quedat interromput temporalment.

Share

Hem habilitat un formulari que s'hi accedeix des d'un codi Qr o enllaç per poder rebre aportacions dels ciutadans i usuaris respecte al servei de Deixalleria Municipal.

Share
NOVA RECOLLIDA D’AGULLES I PUNXANTS A LA DEIXALLERIA

Els residus d’agulles i objectes punxants de procedència domèstica són aquells generats als domicilis particulars com a conseqüència de tractaments domiciliaris ja siguin puntuals o de llarga durada.

Share
PALAFRUGELL COMPETEIX AQUEST ESTIU PER ACONSEGUIR LA BANDERA VERDA DE LA SOSTENIBILITAT HOSTALERA D’ECOVIDRIO

Aquesta campanya busca premiar el compromís dels municipis i de l’hostaleria amb l’economia circular i el reciclatge de vidre durant l’època estival.

Share
AVARIA TEMPORAL EN LA LÍNIA DE TELÈFON DE LA DEIXALLERIA

Des de fa dies existeix una avaria important a la línia de telèfon de la deixalleria 900 100 810 que impedeix als usuaris de contactar amb el personal de la instal.lació.

Share
NOUS AJUTS PER A LA RETIRADA D’AMIANT

Aquesta línia de subvencions té com a objecte fomentar la retirada en origen de residus de materials d'aïllament i de la construcció que continguin amiant, ubicats a l'àmbit territorial de Catalunya i gestionar correctament els residus d'amiant.

Share
LA NOSTRA DEIXALLERIA FUNCIONA AMB EL SOL!

Enllestits els treballs d’instal·lació de 9 panells solars de 450W a la deixalleria de Palafrugell i la col·locació d'un cartell informatiu del sistema de funcionament del subministra d'energia que ho fa en mode d'autoconsum.

Share
NETEJA DE RESIDUS AL FAR DE SANT SEBASTIÀ

Aquesta primavera, l’Àrea de Qualitat Urbana ha fet netejar diversos residus en localitzacions de difícil accés, tals com els miradors del Far de Sant Sebastià, al voltant dels miradors Joaquim Turró i Divina Pastora.

Share
S’INSTAL·LEN 6 CONTENIDORS MÉS DE RECOLLIDA D’OLI VEGETAL USAT

Des de mitjans d'abril, s'han instal·lat fins a 6 unitats més de contenidors a la via pública per a fomentar la recollida de l'oli usat vegetal.

Share
L’AJUNTAMENT ENGEGA UNA CAMPANYA COMUNICATIVA PER EVITAR L’ABANDONAMENT DE TRASTOS VELLS AL CARRER

S'han engegat una campanya comunicativa perquè la gent porti els trastos a la deixalleria o en pugui concretar la recollida.

Share