NETEJA DE LA RIERA DE TAMARIU

Els darrers dies, l’Àrea de Qualitat Urbana, ha fet netejar diferents abocaments sobre la riera de Tamariu, a prop del cementiri i a la zona de Les Torretes, formats principalment

Share
DONA UNA SEGONA VIDA A LA TEVA ROBA!

El mon de la moda actual, ha generat un canvi significatiu en el patró de consum de roba i calçat. Hem passat d’adquirir roba de certa qualitat, que ens garantia

Share
SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS

Sabies que a Catalunya generem prop de 200.000 tones anuals de residus tèxtils, de les quals es reciclen menys d’un 10%?

Share
CAMPANYA DE FOMENT DEL RECICLATGE ALS HABITATGES D’ÚS TURÍSTIC A PALAFRUGELL

En aquesta campanya s’ha informat als propietaris d’habitatges d’ús turístic de Palafrugell de la importància d’equipar adequadament els apartaments amb les principals fraccions a separar i d’informar als llogaters del model de residus del municipi.

Share

La nova llei estatal de residus 07/2022, de 8 d'abril, imposa la prohibició de crema de restes vegetals a l'entorn agrícola i silvícola, fet que ha incidit en què molts usuaris sol.licitin informació sobre la millor gestió del seu residu.

Share

L’Ajuntament de Palafrugell ha engegat una campanya informativa sobre la gestió dels residus destinada als apartaments turístics i les segones residències.

Share

Vídeo explicatiu sobre com podem gestionar els altres residus com el residu verd, l'oli usat, els trastos, i o fer ús de la deixalleria municipal.

Share
NOUS MATERIALS DE COMUNICACIÓ

Tant si ets usuari domèstic, com usuari comercial, disposes de tota la informació on-line relacionada amb les recollides al residus.palafrugell.cat i a l'APP Palafrugell al mòbil.

Share
PALAFRUGELL COMPETIRÀ AQUEST ESTIU AMB 26 MUNICIPIS DE CATALUNYA PER ACONSEGUIR LA BANDERA VERDA DE LA SOSTENIBILITAT HOSTALERA D’ECOVIDRIO

Banderes Verdes premia l'esforç de l'hostaleria local i el consistori mateix pel seu compromís amb el reciclatge d'envasos de vidre i la lluita contra el canvi climàtic.

Share
PALAFRUGELL POSA EN MARXA UNA NOVA APP DE GESTIÓ DE RESIDUS

Tots el serveis de gestió de residus ara es poden trobar a l’abast de la mà gràcies a la nova APP que s’ha incorporat dins “Palafrugell al mòbil”.

Share

A partir del proper dia 1 de juny, la deixalleria municipal canvia el seu horari, i estarà oberta de dilluns a dissabte de 8 a 13 i de 15 a 20. Els diumenges i festius estarà tancada.

Share
MILLORES A LA DEIXALLERIA DE PALAFRUGELL

S’ha condicionat una àrea a la deixalleria per acollir als alumnes de les escoles de Palafrugell i d’altres visitants, als quals se’ls dirigeixen accions divulgatives sobre la gestió dels residus

Share
LA RECOLLIDA DE RESIDUS COMERCIALS

Ja teniu disponible els calendari de recollida porta a porta comercial del 2022.

Share
AJUTS PER A LA GESTIÓ DELS RESIDUS QUE CONTENEN AMIANT

Actualment, la gestió dels residus que contenen amiant, representen una problemàtica. Aquest material, que es va utilitzar àmpliament entre els anys 1965 i 1980, tant a nivell industrial com domèstic, és perillós per a la salut si es trenca, desgasta o manipula indegudament.

Share
NETEJA PER MI, FES-ME SENTIR ORGULLÓS

S'inicia la campanya "Neteja per mi, fes-me sentir orgullós", de prevenció de l'embrutiment de la via pública pels gossos.

Share
LET’S CLEAN UP EUROPE 2021

Les àrees de Qualitat Urbana i de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafrugell varen participar en la darrera edició de Let’s Clean Up Europe.

Share