PROPERA AMPLIACIÓ DE LA RECOLLIDA PORTA A PORTA AL CENTRE DE PALAFRUGELL

A partir del mes d’abril, l’Ajuntament de Palafrugell, ampliarà el sistema de recollida porta a porta als carrers formats per l’àmbit del camí fondo, c/ de la Llibertat, c/de l’Empordà, […]

Share
EL PLE DE PALAFRUGELL APROVA LA RESOLUCIÓ DEL CONTRACTE D’ESCOMBRARIES AMB URBASER

El Ple de l’Ajuntament de Palafrugell va aprovar en una sessió extraordinària feta ahir, la resolució del contracte d’escombraries amb l’empresa Urbaser SA.

Share

El dia 24 de gener entre les 8 i les 13h, la Deixalleria municipal romandrà tancada en motiu de la celebració d'un simulacre d'emergència a la zona atès que tots els accessos en quedaran limitats.

Share

El divendres 5 de gener, la deixalleria municipal tancarà a les 18 h. El dissabte 6 de gener romandrà tancada. Agraïm la vostra col·laboració.

Share
AQUEST NADAL REGALA’T UN COMPOSTADOR!

Aquest Nadal, et mereixes un compostador de REGAL.

Share
L’ANY 2022, AUGMENTEM UN 1,3% LA RECOLLIDA SELECTIVA GLOBAL DEL MUNICIPI

Aquesta xifra de reciclatge ha anat en augment des de l’any 2020, on es reciclava el 46% dels residus generats, 'any 2021 es va fer un salt al 50% i fins al 2022 , on l'acumulat des del 2020 es d'un 4,3%.

Share
DISTRIBUCIÓ DEL CALENDARI DE RECOLLIDES COMERCIALS 2024

Ja hem publicat la versió digital del calendari de recollides comercials d'envasos, vidre, cartró i matèria orgànica, tant per a l'àmbit de la Vila i Llofriu com per al de Platges, amb inici aquest Nadal 23-24.

Share
CELEBRACIÓ DE LA SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS

L’Ajuntament de Palafrugell s’ha adherit a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2023 i properament es realitzaran canvis a la pàgina web residus.palafrugell.cat, amb la […]

Share
NO SIGUIS TRASTO I FES-HO COM TOCA! CAMPANYA INFORMATIVA PER A PREVENIR L’ABANDONAMENT DE TRASTOS AL CARRER.

S’han dissenyat diferents suports publicitaris tals com cartelleria, pantalles lluminoses o bàners inserits a la factura de l'aigua i les escombraries de tots els habitatges per a informar als ciutadans de la necessitat d'utilitzar bé la Deixalleria Municipal, bé el servei de recollides concertades per a la recollida de trastos.

Share
NETEJA D’UN ABOCAMENT INCONTROLAT AL CAMÍ VELL DE TAMARIU

Aquesta setmana s'han portat a terme les operacions de neteja d'un abocament incontrolat al camí vell de Tamariu format principalment per restes de fusta molt voluminoses i un big bag amb restes de la construcció que havien estat abandonades fa dies en aquest paratge.

Share
LA DEIXALLERIA INCORPORA DIVERSOS EQUIPAMENTS PER MILLORAR L’EFICIÈNCIA DEL TRANSPORT DE RESIDUS

L'ajuntament de Palafrugell ha adquirit 2 caixes obertes de 30m2, una caixa patera de 11m3 i un equip compactador de 40Tn amb tolva per a millorar la capacitat d’emmagatzematge en els primers casos i de compactació en el darrer, per ajudar a fer més eficient els transports de residus a les plantes de tractament.

Share

Us animem a consultar-la i fer-ne ús per allargar al màxim la vida útil dels objectes i prevenir així la generació de residus.

Share
PALAFRUGELL INTEGRA UN NOU PROJECTE DE DIGITALITZACIÓ PER MILLORAR LA TRAÇABILITAT DEL RESIDU TÈXTIL

Des de l'Ajuntament de Palafrugell ens fem ressó d'una iniciativa de millora de petjada de carboni per a la recollida del tèxtil usat que opera en el nostre municipi amb la instal·lació de sensors volumètrics als contenidors de recollida que permeten optimitzar els circuïts de buidatge dels mateixos.

Share

D'aquesta manera es restableix la línia de telèfon per a sol.licitar recollida de poda i trastos concertada, a través del número 900 100 810 que havia quedat interromput temporalment.

Share

Hem habilitat un formulari que s'hi accedeix des d'un codi Qr o enllaç per poder rebre aportacions dels ciutadans i usuaris respecte al servei de Deixalleria Municipal.

Share