Recollida de trastos i residu verd

Mobles i trastos vells
 • Image

  Recollida:

  Quan es concerta la recollida per telèfon s’acorda un punt, normalment a la porta de casa, en funció de la zona del municipi.

   

  També es poden dur els trastos i mobles a la deixalleria municipal, amb el que es podrà gaudir d’una bonificació de la taxa de residus.

   

  En cas de no poder fer ús de les altres opcions, es poden deixar, de forma endreçada, en els tancats habilitats en diferents punts del municipi. Aquests espais són per a ús exclusiu de particulars.

Com gestionar altres residus

Recollida del Residu Verd

 • Image
  La poda es recull a la porta de casa.  Per sol·licitar el servei cal trucar al telèfon gratuït 900 100 810.  Qui ho demani podrà disposar de saques (big-bag) per a la recollida.

 • Image

  Qui pot sol·licitar el servei?

  Els habitatges unifamiliars generadors de poda i les comunitats de fins a un màxim de 5 habitatges particulars.

 • Image

  Com s’ha de lliurar la poda?

  La poda s’ha de lliurar dins de les saques big-bag, sacs, bosses o lligada en farcells. El volum màxim per a cada recollida són 2 m3 de volum. (aproximadament un big bag correspon a 1 m3).

  * Existeix l’opció de demanar poda triturada com a material estructurant per a compostatge casolà.

Gestió del Residu Verd

El residu verd que es genera en el manteniment dels jardins, es pot aprofitar per elaborar el nostre propi compost casolà.

Des de l’àrea de medi ambient, s’han elaborat díptics de “Bones practiques de gestió de la fracció vegetal a Palafrugell”.

DESCARREGA EL DÍPTIC
“BONES PRÀCTIQUES DE GESTIÓ DE LA FRACCIÓ VEGETAL A PALAFRUGELL”: